با جمع آوری اطلاعات و شناخت انواع دستگاه لیزر موهای زائد و کمی سرمایه، یک تجارت پرسود به راه بیاندازید.
شاید از خودتان بپرسید که چگونه ممکن است؟ آیا امکان راه اندازی یک تجارت پرسود که ریسک پایینی هم داشته باشد، ممکن است؟
با خیال راحت روی انواع دستگاه لیزر موهای زائد سرمایه گذاری کنید
جامعه شناسان بر این باورند که در دنیای امروز با استفاده از کمی هوش تجاری میتوان روشهای کسب سرمایه و ثروت را فراگرفت و با استفاده از آنها یک تجارتهای پرسود بسیاری را به راه انداخت. یکی از حوزه هایی که فعالیت در آن میتواند سود زیادی برای شما به همراه داشته باشد، حوزه پوست، مو و به طور کلی زیبایی است.
امروزه افراد برای افزایش اعتمادبهنفس و حس مقبولیت، به زیبایی ظاهری خود بیش از پیش اهمیت میدهند. این موضوع فعالیت در حوزه زیبایی را به یک عرصه وسیع برای فعالیت و تجارت تبدیل کرده است.
به عنوان مثال شما با کمی گشتن در فضای مجازی متوجه میشوید تعداد صفحاتی که تبلیغ لوازم آرایشی میکنند، از سایر صفحات بیشتر است و نکته قابل توجه آن است که تمامی این تبلیغات مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار میگیرد؛ بنابراین شما با یک تصمیم صحیح و کمی سرمایه اولیه میتوانید وارد این دنیای پرسود شوید.
یکی از حوزه های زیبایی حوزه ترمیم و زیبایی پوست ومو و به طور خاص، حذف موهای زائد با استفاده از دستگاه لیزر مو است. صاحبان کلینیکهای زیبایی میتوانند با کسب اطلاعات دقیق از دستگاههای لیزر موهای زائد و شناخت آنها، یک بخش مفید و پرطرفدار را به کلینیک خود اضافه کنند.
انواع دستگاه لیزر موهای زائد موجود در بازار و کاربرد هر یک
با توجه به پرطرفدار بودن فعالیت در حوزه پوست ومو، شرکتهای تولیدکننده نیز رقابت تنگاتنگی در ساخت و تولید دستگاه لیزر موهای زائد دارند. شما با کمی گشتن در اینترنت میتوانید چندین دستگاه را با کاربردهای گوناگون لیست کنید که شناخت مزایا و معایب هر یک میتواند در انتخاب بهتر به شما کمک میکند.
-
دستگاه لیزر مو زائد الکساندرایت
این دستگاه معروفترین دستگاه لیزری است که هماکنون در بازار وجود دارد و شرکتهای تولیدکننده بسیاری نیز در همه نقاط جهان آن را تولید میکنند. طول موج این دستگاه لیزر 755 نانومتر است و به طورکلی برای افراد با پوست روشن و موهای تیره بسیار مناسب است.
نکته قابل توجه در مورد دستگاه لیزر موهای زائد الکساندرایت، سرعت و اثربخشی بالا آن است. زمانی که برای تحت تابش قرار دادن کل بدن صرف میشود، در این دستگاه نسبت به سایر دستگاهها کمتر است. این زمان به پارامترهای بسیاری مانند انرژی لیزر، امکان حرکت رفت وبرگشتی، فاصله میان هر دو پالس متوالی و اسپات سایز لیزر وابسته است که در ادامه به آنها میپردازیم.
برخی شرکتهای تولیدکننده این دستگاه، بعضی از امکانات این لیزر را بهینهسازی کردهاند و ادعا میکنند دستگاهشان مناسب استفاده برای تمام افراد با هر رنگ پوستی است، اما این صحت این ادعا از نظر علمی مبهم است.
-
دستگاه لیزر موهای زائد دایود
این دستگاه نسبت به دستگاه لیزر الکساندرایت برای طیف بیشتری از افراد با رنگ پوستهای متفاوت مناسب است. همچنین طبق گزارشات و تجربیات سالهای گذشته در استفاده مردم کشورمان در استفاده از دستگاههای لیزر برای حذف موهای زائد، طول موج این لیزر برای رنگ پوست ایرانیان مناسبتر است.
طول موج کاری این لیزر در بازه 800 تا 820 نانومتر قرار دارد. این طول موج هم انرژی و هم عمق نفوذ مناسب را با حذف موهای زائد با هر رنگ و ضخامتی دارد. البته توجه داشته باشید که میزان اثربخشی لیزر روی موهای زائد با رنگ بلوند روشن، سفید و قرمز به دلیل سطح پایین ملانین در این موها بسیار پایین است و نوع لیزر تفاوت چندانی در میزان اثرگذاری ندارد.
نکته قابل توجه در مورد این نوع لیزرها آن است که عموماً طول موج 820 نانومتر به عنوان لیزر دایود معروف شده است و دایود، محیط بهره این لیزر است. از محیطهای بهره نیمه هادی میتوان برای تولید سایر طول موجها نیز استفاده کرد.
-
دستگاه لیزر موهای زائد اندییگ (Nd:YAG)
دستگاه لیزر اندییگ با طول موج 1064 نانومتر، بهترین دستگاه لیزر برای افراد با پوست تیره و برنزه است. استفاده از پرتو این دستگاه برای سایر پوستها نیز امکانپذیر است و اثربخشی نسبتاً خوبی نیز دارد؛ اما آنچه این لیزر را از سایر دستگاههای لیزر موهای زائد تمایز بخشیده است عمق نفوذ بسیار مناسب آن است.
این دستگاه با طول موج نسبتاً بلند خود، عمق نفوذ و قدرت خوبی برای تأثیر روی فولیکولهای مو دارد، اما سرعت عمل آن نسبت به طول موج گفتهشده کمی کمتر است و عوارض کمتری نیز دارد.
-
دستگاههای لیزر چند طول موجی
در سالهای اخیر برای بهره گیری از فناوری لیزر برای از بین بردن همه نواحی بدن با هر رنگ و ضخامت مو و همچنین امکان استفاده همه افراد با هر رنگ پوستی، دستگاههای لیزر با چند طول موج همزمان ساخته شده اند.
ساخت این دستگاههای را میتوان یک پیشرفت و دستاورد چشمگیر در این عرصه دانست که بسیاری از مشکلات و عوارض ناشی از لیزرهای قدیمی را حل کردند.
این دستگاههای لیزر انواع مختلف دو و سه طول موجی دارند. از بهترین و معرفترین آنها میتوان به دستگاه لیزر مو تیتانیوم، پلاتینیوم، پلاتینیوم پلاس، الکس دایود و … اشاره کرد.
دستگاه لیزر مو تیتانیوم و پلاتینیوم پلاس بهترین دستگاههای سه طول موجی هستند که هماکنون در بازار وجود دارند. استفاده از این لیزرهای مزایای فراوانی دارد که از جمله آنها میتوان به تجربه آسان و بدون درد اشاره کرد.
مؤلفههای مهم برای انتخاب یک دستگاه لیزر مو
-
طول موج
همانطور که در بخش قبل نیز به آن اشاره شد، طول موج مهمترین پارامتر یک دستگاه لیزر است. عموماً سه طول موج رایج برای دستگاههای لیزر موهای زائد وجود دارد که شامل 755، 810 و 1064 نانومتر است.
میزان اثربخشی این طول موج در دفع موهای زائد باعث شده است تا اکثر دستگاههای لیزر در یکی از این سه طول موج تولید شوند و تقریباً دستگاه لیزری طول موجی بهغیراز این سه طول موج را داشته باشد در بازار وجود ندارد.
-
اسپات سایز
مؤلفه مهم دیگری که در زمان و شدت اثر لیزر بسیار مؤثر است، اسپات سایز یا قطر لکه لیزر است. عموماً گفته میشود که هر چه این مؤلفه بزرگتر باشد زمان کمتری برای کل بدن موردنیاز است. این گفته تا حدی صحیح است.
حتماً توجه داشته باشید که انرژی پرتو در تمام ناحیه گزارششده به عنوان قطر لکه یکنواخت باشد. تنها در این صورت است که با افزایش قطر لکه، زمان مورد نیاز کاهش می یابد؛ اما اگر توزیع و پراکندگی انرژی در تمام سطح یکسان نباشد، علاوه بر کاهش میزان اثربخشی، تابش پرتو روی پوست ممکن است باعث ایجاد سوزش و در مواردی سوختگی نیز شود.
-
فاصله دو شات متوالی
این مؤلفه نیز باید یک مقدار مناسب داشته باشد. اگر فاصله هر دو پالس فرودی روی پوست کوتاه باشد، امکان درد و سوزش افزایش مییابد. همچنین درصورت افزایش زمان بین هر دو پالس نیز حرارت ایجاد شده در پالس قبلی کاهشیافته و علاوه بر کاهش اثربخشی دستگاه لیزر مو زائد، زمان استفاده از دستگاه افزایش می باید.
-
فناوری به کاررفته در لیزر
در طول دو دهه گذشته که استفاده از دستگاه لیزر مو در میان افراد رایج شده است، فناوریها مختلفی نیز در جهت بهبود اثربخشی دستگاهها لیزر ابداعشده است. از جمله این فناوریها میتوان به فناوری IPL و SHR اشاره کرد.
فناوری IPL بیشتر در دستگاههای لیزر موهای زائد خانگی مورد استفاده قرار میگیرد، اما در برخی دستگاههای مورد استفاده در کلینیکها نیز وجود دارد. به دلیل استفاده از لامپ زنون بهجای لیزر در این دستگاهها، قیمت آنها نسبت به سایر دستگاههای لیزر کمتر است. میزان اثربخشی دستگاهها لیزری که از این فناوری بهره میبرند نیز برای پوستهای روشن با موها تیره مناسب و قابل قبول است.
فناوری SHR، فناوری پیشرفته تر و بهینه تری نسبت به IPL است و در اکثر لیزرهای جدید مانند دستگاه لیزر پلاتینیوم پلاس مورد استفاده قرار میگیرد. مبنای این فناوری بر اساس افزایش تعداد پالس با انرژی کمتر است که عوارض و درد ناشی از لیزر را تا حد بسیار خوبی کاهش داده است.
-
فناوری تشخیص رنگ پوست
برخی از دستگاههای لیزر به این فناوری مهم و کاربردی مجهز هستند. وجود این فناوری در دستگاه لیزر مو به اپراتور کمک میکند تا میزان انرژی و حتی طول موج دستگاه را روی حالت مناسب تنظیم کند و از خطای رایج در تعیین شدت پرتو که ممکن است باعث عدم اثرگذاری یا سوختگی پوست شود، جلوگیری میکند.
-
تعداد سری های دستگاه
تعداد و نوع سریهای دستگاه لیزر مو نیز از موارد مهم و قابل توجه به کار میرود. در برخی از دستگاهها تعداد 4 سری با شکل و اندازه متفاوت برای نواحی مختلف بدن مانند اطراف لب، زیر بغل، بیکینی و پاها وجود دارد تا با استفاده از هر یک، پرتو لیزر کارایی بهتری داشته باشد.
شکل هرکدام از این سریها بسته به ناحیه مورد استفاده تخت، محدب و مقعر است.
-
سیستم خنککننده
وجود سیستمهای خنککننده در دستگاه لیزر مو، یکی دیگر از مواردی است که حتماً باید مورد توجه قرار گیرد. زمانی که دستگاه لیزر مو دارای سیستم خنککننده داخلی است، همزمان با تابش پرتو به پوست، سایر نقاط پوست خنک نگهداشته میشود و این موضوع تأثیر بسزایی در کاهش درد و سوزش ناشی از لیزر دارد، همچنین میزان اثربخشی لیزر را نیز افزایش میدهد.
البته به این نکته توجه داشته باشید که وجود یک سیستم خنککننده داخلی روی قیمت دستگاه لیزر مو نیز تأثیر بسیاری خواهد داشت.
-
اثربخشی و ماندگاری نتایج
هر چه دستگاه لیزر مو از ویژگیها و فناوریهای پیشرفته تری بهرمند باشد، میزان اثربخشی آن نیز افزایش خواهد یافت؛ اما ماندگاری نتایج به عوامل بسیاری مانند سبک زندگی، عادات غذایی، مصرف داروهای هورمونی و … نیز وابسته است.
در میزان ماندگاری نتایج استفاده از دستگاه لیزر مو، آنچه مسلم است آن است که پس از پایان جلسات لیزر، حدود 80 درصد از موهای زائد از بین خواهند رفت و مابقی موهای زائد در صورت رشد، بسیار کمرنگ و نازک خواهند بود.
-
عوارض
عوارض استفاده از دستگاه لیزر مو، بسته به انتخاب صحیح فرد متفاوت است؛ اما به طور کلی این عوارض به دو دسته حین استفاده و چند روز پس از استفاده از لیزر تقسیم میشوند.
عوارض حین استفاده از لیزر شامل درد و سوزش هنگام تابش پرتو لیزر به سطح پوست است و میزان آن بسته به نوع لیزر متفاوت است. به عنوان مثال لیزر اندییگ از دسته لیزرهایی است که در فرد در حین استفاده درد بسیار کمی را تجربه میکند.
عوارض پس از استفاده از لیزر نیز شامل التهاب، تغییر رنگ موضعی پوست، تیرگی در برخی از نواحی پوست است که از چند ساعت تا چند روز پس از استفاده از بین خواهد رفت. البته در برخی از افراد این عوارض شامل ایجاد حساسیت پوستی و آکنه نیز میشود که در اینگونه موارد حتماً باید به پزشک مراجعه شود.
هر کدام از این عوارض با رعایت طول موج متناسب با پوست، وجود سیستم خنککننده داخلی در دستگاه لیزر، استفاده از ژلها و کرمهای بیحسی، مهارت اپراتور و رعایت تمامی نکات قبل از استفاده از لیزر، از بین خواهد رفت.
جمع بندی
شما برای خرید یک دستگاه لیزر مو باید تمامی موارد فوق را در نظر داشته و از قیمت هر کدام از آنها نیز آگاهی کامل داشته باشید. در خرید دستگاه لیزر حتما از اعتبار شرکت مورد نظر اطمینان حاصل کنید و قیمت و ویژگیهای دستگاههای لیزر شرکتهای مختلف را باهم مقایسه کرده و در نهایت متناسب با سرمایه، شهر مورد نظر، تعداد مشتریان احتمالی که فکر میکنید به کلینیک شما مراجعه خواهند کرد، تصمیم گیری کنید.
بدون دیدگاه